Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Σε διορθωτικές κινήσεις προχωράει το κόμμα στη ΝΟΔΕ Πιερίας

Καλημέρα παιδιά! Ελπίζω ο καλός καιρός να κρατήσει για ν’ ανέβει και λίγο η ψυχολογία μας βρε αδερφέ μου! Το χρειαζόμαστε άλλωστε με όλα αυτά που συμβαίνουν τελευταία γύρω μας.

Πάντως αν νομίζετε ότι όσα γίνονται στην Πιερία, μένουν στην Πιερία είστε λάθος πληροφορημένοι. Σας το λέω γιατί μαθαίνω ότι υπάρχουν μάτια και
αυτιά από το κράτος των Αθηνών που βλέπουν και ακούν τα πάντα! Και όπου χρειάζεται επεμβαίνουν άμεσα και αποτελεσματικά.

Έτι έφτασαν τα χαμπέρια (οι ειδήσεις) από κάτω, και οσονούπω περιμένουμε (αν δεν έφτασαν ακόμη) και τα κιτάπια (το ή τα έγγραφα) με τις οδηγίες. Τι θα λένε; Ότι κάποιος ή κάποιοι τομεάρχες που τοποθετήθηκαν στη ΝΟΔΕ Πιερίας πρέπει ν’ αντικατασταθούν. Πάντως η ΝΟΔΕ Πιερίας θα μας το ανακοινώσει λίαν συντόμως οσφρίζομαι. O κύβος ερρίφθη φίλε μου. Μη με ρωτήσεις γιατί.

Μπορεί να είναι γιατί έμαθαν πως χώνεις τη μύτη σου παντού, ή φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν. Μπορεί να τους «σφύριξε» κάποιος ότι έχεις γίνει ενοχλητικός, υπερφίαλος, απαξιωτικός, αλαζόνας ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Ενόχλησες, και όχι με τον καλό τρόπο. Είναι και η ρήση του πρώην αρχηγού «σεμνά και ταπεινά», είναι και το μήνυμα που θέλει να στείλει το κόμμα στην κοινωνία, τώρα που περιμένει να γίνει κυβέρνηση. Είναι γενικώς πολλά αυτά που μαζεύτηκαν. Και τώρα έρχεται η Ν.Δ. να βάλει κάποια πράγματα και κάποιους ανθρώπους (ή στελέχη) στην θέση που τους αξίζει. Κάνει καλά; Ίσως. Θα δούμε.

Πάντως, μετά απ’ αυτή την κίνηση της Ν.Δ., καταλήγω και συμβουλεύω παράλληλα (προς κάθε ενδιαφερόμενο), στην ατάκα της παλιάς διαφήμισης που έλεγε: «Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς…»


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.

http://www.kapa-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου